Κυτταρική Διέγερση του Σώματος

LPG CELLU M6® INTEGRAL

 

- LPG CELLU M6®INTEGRAL -

Φόρμα Προσφοράς

Συμπληρώστε την Φόρμα και επιλέξτε την περιοχή που επιθυμείτε. ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική εφαρμογή!

📍Θεσσαλονίκη

📍Καβάλα

📍Σέρρες

  - Lipomassage -

  ΛιποΔιάλυση + Σύσφιξη

  Η πρωτοπόρος μηχανική δράση του Lipomassage™ μέσα από τη φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων (mechanotransduction), διεγείρει τα λιποκύτταρα, ώστε να απελευθερωθεί το τοπικό λίπος και να μειωθεί η κυτταρίτιδα.

  Αυτό που κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη θεραπεία είναι ότι προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, χάρη στην εστιασμένη ενεργοποίηση της αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας.

  - MediBin Beauty -

  LPG CELLU M6® INTEGRAL

  "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ"

  Η πρωτοπόρος μηχανική δράση του Lipomassage™ μέσα από τη φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων (mechanotransduction),

  διεγείρει τα λιποκύτταρα, ώστε να απελευθερωθεί το τοπικό λίπος και να μειωθεί η κυτταρίτιδα. (έγκριση του Οργανισμού Αμερικής- FDA).

  LPG-Lipomassage

  LPG

  ΣΥΣΤΗΜΑCELLU M6®INTEGRAL

  - MediBin Beauty -

  ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Τα κύρια πλεονεκτήματα του LPG CELLU MINTEGRAL είναι τα ακόλουθα:


  • Η κυτταρίτιδα λειαίνεται

  • Το τοπικό λίπος απομακρύνεται

  • Το περίγραμμα ανασχηματίζεται

  • Το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται

  - MediBin Beauty -

  50% Περισσότερη Λιποδιάλυση

  Η τεχνολογία LPG Endermologie δε χρειάζεται συστάσεις:

  Είναι η πατενταρισμένη (με έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής- FDA) τεχνολογία για την κυτταρίτιδα, την αποβολή λίπους (λιπόλυση), τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος και τη μοναδική σύσφιξη της επιδερμίδας.

  Η διαδικασία Roll In του δέρματος ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης στο λιποκύτταρο, διασπώντας και απελευθερώνοντας τα λιπαρά οξέα.

  Η διαδικασία  Roll Out διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, άρα και τόνωσης / σύσφιξης του δέρματος.

  Η διαδικασία Roll Up αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες λειαίνοντας την επιδερμίδα και τις “λακούβες” της επίμονης κυτταρίτιδας.